NyheterAnvändbara länkarSajtkartaKontakta oss Grossist inom energibesparing

Om Co2Pro

Vilka är vi?

Co2Pro AB är ett grossist- och distributörsföretag inom energibesparing.
Vi tillhandahåller varor och system inom främst Sol EL.

Vi är DIN samarbetspartner. Hos oss får ni, förutom tillgång till ett bra produktsortiment, både rådgivning och hjälp med dimensionering av system, så att anläggning och system blir optimerad och anpassat till kundens behov.

Vi representerar starka tillverkare av produkter med hög kvalité och kända varumärken.
Direktkontakten med våra leverantörer gör att vi kan påverka dem med information om behov från våra kunder och vad den Svenska marknaden efterfrågar.

Vi fins på den Skandinaviska marknaden med systerbolag i bl.a. Danmark.

 

Vi tillhandahåller produkter inom förnyelsebar energi och LED-belysning

Vår filosofi är att erbjuda produkter av hög kvalitet och som håller vad som utlovas.

Därför har vi noggrant valt leverantörer med starka organisationer, som levererar produkter där vi kan stå bakom kvalitén och att era kunder skall känna sig trygga i att de får en lösning som håller vad som utlovas.

 

Varför skall man välja kvalitet?

Precis som den klassiska berättelsen om de tre små grisarna, där enbart den tredje lilla grisen, som tar sig tid att bygga sitt hus i sten, överlever vargens besök, är ett bra exempel på att även om något är enkelt och billigt just nu, så är det oftast inte det i längden.

Det är inte förrän produkterna faktiskt förbrukar mindre energi och håller lika länge som utlovas som man faktiskt spar pengar och miljön.

 

Vad kan du som kund förvänta dig av oss?

Vi strävar efter att lämna den bästa servicen, vi är flexibla, vi hjälper er att ta fram skräddarsydda lösningar som motsvarar era kunders behov, vi tillhandahåller både kundsupport och teknisk support. Vi är trovärdiga och arbetar enbart med kvalitetsprodukter som skapar en hållbar och långsiktig ekonomisk lösning.

Kortsagt vi är: Trovärdiga, Kvalitetsmedvetna och Dedikerade

Du som kund får alltid en bra lösning som passar ert behov, där vi säkerställer att ni får rätt produkter till ert projekt. Vi arbetar med de mest genomtänkta beräkningsprogrammen inom rådgivning, dimensionering och ekonomi, för att säkra och stödja er i ert säljarbete. Vi utbildar er i hur produkterna fungerar och följer dig genom ert projekt, utifrån hur just ert behov ser ut.

Som kund hos Co2Pro är du aldrig ensam.

 

Hur hanterar vi dina Personuppgifter?

Läs om hur vi hanterar Persunuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Läs också om hur vi använder oss av cookies i vår cookiepolicy

 

- Välkommen att utforska vårt produktsortiment - Vi ser fram emot att ni kontaktar oss!

Co2Pro - Go’ Energi

 

 

 


 

Vi tar Socialt Ansvar

Genom att erbjuda produkter inom förnyelsebar energi och produkter som minskar vårt energibehov, bidrar vi till att bygga ett hållbart samhälle och en hållbar framtid åt oss och kommande generationer.

Co2Pro arbetar även med att barn och ungdomar skall kunna växa upp i en trygg och säker miljö. Genom att stödja utvalda organisationer och deras aktiva arbete med barn och ungdomar hoppas vi att fler får en chans till en tryggare uppväxt och en hållbar framtid.

 

Framtiden börjar i Klassrummet. Aktiv skola är en ideell organisation där man samlat flera väletablerade organisationer som tillsammans arbetar för skapa en bättre skola i Sverige. Man har valt att fokusera på fyra områden: miljö, mobbning, hälsa och droger. Man har sakkunniga inom varje område och man tar fram och erbjuder konstadsfritt utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor.

FTS Företag Tillsammans mot Sexövergrepp på Barn - Säkra Varje Unge förser skolor med helt gratis seminarier, föreläsningar och utbildningsmaterial, för att öka informationen hos de som arbetar med barn eller kommer i kontakt med barn och självklart för de barn och ungdomar som någonsin blivit sexuellt utnyttjad, eller känner sig kränkt på något vis.

 

 

 


FIKK – Frivilliga Insatser vid Kris och Katastrof verkar för att vara en resurs vid en eventuell kris eller katastrof. De sammordnar resurser bakom kulisserna med service och stöd. Man samordnar också sökinsatser efter personer som varit saknade en längre tid och där inga aktiva sökinsatser längre arrangeras av polis eller annan organisation. 

 

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. 2015 deltog Co2Pro i Julprogrammet.