Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Världens tunnaste pendellampa

15 Maj 2013, Nyheter

Med en tjocklek på bara 6,5 mm och en rad möjligheter att använda lampan på ett kreativt sätt, för att skapa innovativ design, så lever LG’s nya pendellampa fullt upp till sitt namn SlimART.

Ljus har för länge sedan upphört med att bara vara något som gör att vi kan se vad vi gör och ibland för att skapa en mysig atmosfär. Ljus är en viktig del i modern design och med SlimART är det enklare än någonsin att använda ljus för att skapa bra design.

SlimART kommer i tre olika utföranden, som var för sig täcker olika ljusbehov:

LG SlimART Satin

 

SlimART SATIN har ett klart ljus och en bredare ljusstråle än liknande lampor och är därför bra till att skapa ett enhetligt ljus även i breda korridorer.
Tjocklek: 9,5 mm, bredd: 72 mm, längd: 1190 mm.

 

 

 

LG SlimART Eye

 

 

SlimART EYE är speciellt utformad för den Europeiska marknadens krav på lägre bländning och ger därmed ett behagligt ljus vid till exempel kontorsarbete.
Tjocklek: 11,5 mm, bredd: 77 mm, längd: 1190 mm.

 

 

LG SlimART Twinkle

 

SlimART TWINKLE skiljer sig mycket från de andra varianterna och är särskilt utformad för att skapa stämningsbelysning. Av TWINKLE kan man se de enskiljda lysdioderna, som skapar en spännande ljuseffekt, som inte kan göra annat än att dra till sig uppmärksamhet.
Tjocklek: 6,5 mm, bredd: 75 mm, längd: 1190 mm.

 

 

Alla tre SlimART lamporna är försedda med fjärrkontroll för ljusreglering och karakteriseras av låg värmeavgivning till sin omgivning.

SlimART är vinnare av IF Design Award 2013

För mer information om SlimART och andra typer av LED-belysning från LG kontakta Co2Pro på tel. 0304-66 04 10 eller info@co2pro.se

<< Tilbaka till nyhetslistan