Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Tredje generationen från LG är på väg

20 September 2012, Nyheter

Inom kort lanseras den tredje generationen av LG:s MonoX paneler på solcellsmarknaden och kommer då att finnas på lager här hos oss på Co2Pro.

Modulen heter MonoX G3 och som brukligt är för nya generationer erbjuder naturligtvis denna generation också på ett antal förbättringar och vidareutvecklingar. För MonoX G3 är en av de stora förbättringarna kopplade till lägre vikt, som nu ligger på 16,8 kg per modul. En viktminskning på 1,6 kg jämfört med MonoX G2 som vägde 18,4 kg.

Ytterligare områden där man gjort förbättringar för att underlätta för montaget är att man infört markeringar som visa var det är mekaniskt bäst att fästa panelerna, kabelkrokar som håller ledningarna på plats och fler hål för jordanslutning. Allt för att bidrar till en enklare och säkrare installation.

Se datablad på MonoX G3 her

Pris, produktion eller design

Genom introduktionen av den nya generationen kan Co2Pro alltid erbjuda den rätta panelen oavsett om det är pris, installation eller design(t.ex. en "all black" lösning) som du värdesätter mest.

Läs mer om LG här

Är inte förutsättningarna för ditt hus det optimala för solceller, kanske på grund av att taket ligger i öst-/västriktning? Det finns dock ingen anledning att misströsta. Tunnfilms solpaneler från Solar Frontier kan nämligen vara den perfekta lösningen för er.

Läs mer om Solar Frontier här

<< Tilbaka till nyhetslistan