Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Spar energi och utgifter med LG HIGH-BAY

30 Augusti 2013, Nyheter

En lägre strömförbrukning, minskat underhåll, längre livslängd, mindre värmeutveckling och snabbare tändning av ljuset är några av de fördelar som LED-belysning har jämfört med traditionella ljuskällor.

Med HIGH-BAY serien från LG får man en förväntad livslängd på 50.000 timmar och hela fem års garanti. Det betyder betydligt färre utbyten av ljuskällan vilket innebär att man både spar tid och pengar. Tack vare de olika produkterna i serien kan man välja rätt ljuskälla oavsett om det handlar om utomhusbelysning, ljus till utställnings-, butiks- och fabrikslokaler bara för att nämna några exempel.

Serien kännetecknas av att vara enkel att installera och att vara tillverkad med omtanke på miljön. HIGH-BAY produkterna precis som alla LG’s LED-ljus produkter innehåller de inga miljöskadliga ämnen så som kvicksilver.

LG HIGH-BAYLG HIGH-BAYLG HIGH-BAY

Produktserien HIGH-BAY spänner från 70 till 180 W, Från 5.000 till 5.700 Kelvin, från 5.250 till 18.000 Lumen och kan beroende på modell klara temperaturvariationer från -40 °C till +50 °C.

För mer information kontakta Co2Pro på tel. 0304-66 04 10 eller info@co2pro.se

<< Tilbaka till nyhetslistan