Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

SolarSet – Power out of the box

01 Juli 2013, Nyheter

En kombination, ett stort antal möjligheter, med de nya SolarSets från Solar Frontier är det alltid möjligt att hitta den optimala solcellslösningen till varje tak och varje behov.

SolarSet - Power out of the boxSolceller, växelriktare och diverse kablar – EN solcellsanläggning är uppbyggd av en lång rad enkla delar, där alla skall fungera bra tillsammans för att få ut den bästa produktionen från anläggningen. Därför erbjuder Solar Frontier nu en komplett lösning, där de olika delarna är perfekt anpassade till varandra. Den nya produkten heter SolarSet och består av Både Solar Frontiers erkänt högeffektiva tunnfilmssolceller, en växelriktare och alla de kablar och kontakter som behövs för att koppla solcellerna samman med växelriktaren. 

SolarSets kommer i 10 standardiserade varianter som täcker ytor på 15.6 m² och en effekt på 2.0 kWp till en yta på 62,4 m² med en effekt på 7,9 kWp. De kan alla monteras på många olika sätt och därmed får man närmast ett oändligt antal möjligheter att hitta den rätta solcellslösningen. Detta underbyggs ytterligare av panelernas höga skuggtollerans som gör monteringen ytterst flexibel.

SolarSet består av både Solar Frontier  tunnfilmssolceller, en växelriktare och kablar

Andra fördelar som kan nämnas är att SolarSet betyder mindre planering samt enklare uppsättning, eftersom allt är perfekt avstämt till varandra i förväg. Man erbjuder 5 års standardgaranti, som vid en registrering snabbt utökas till 7 år.

Läs mer om SolarSets här

På Danska

På Engelska

Läs mer om Solar Frontiers tunnfilmspaneler här

<< Tilbaka till nyhetslistan