Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Nytt hos Co2Pro – Svenska solceller

12 November 2013, Nyheter

På Co2Pro ökar vi vår skandinaviska profil med svensktillverkade solceller från Innotech Solar.

Vi har länge sålt växelriktare från danska Danfoss och i från svenskägda Power-One, nu kan vi även erbjuda svensktillverkade solceller från en av Europas ledande tillverkare, Innotech Solar.

Innotech har produktionsanläggningar i Tyskland, Norge och i svenska Glava.

Innotech Solar i Glava

Innotech Solar har tre fokusområden i deras produktion: miljövänlighet, hållbarhet samt ett bra produktions/prisförhållande.

Miljövänlighet

Solcellerna produceras med omtanke på miljön både under själva tillverkningen och genom att göra solcellerna så effektiva som möjligt.

Hållbarhet

Innotech Solar lägger vikt på kvalitet i alla produktionsskeden och utför tester under hela tillverkningsprocessen så att allt lever upp till företagets höga krav. Det ger solceller av hög kvalitet, vilket också har bekräftats av oberoende testinstitut så som tyska TÛV. Därför är det heller inte överraskande att Innotech Solar erbjuder en av marknadens allra bästa garantier. På solcellsmarknaden är 10 års produktgaranti och 25 års effektgaranti standard. Men Innotech Solar erbjuder 12 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti. Diagrammet nedan visar skillnaden mellan linjär och icke linjär effektgaranti.

Diagram 1

Diagram 2

Produktion/prisförhållande

Solcellerna från Innotech Solar levereras med en positiv sortering från 0 till 10 Wp, vilket garanterar hög verkningsgrad. Dessutom har EcoPlus serien, som enbart tillverkas i Sverige en särskild typ av antireflekterande glas, som ger hög verkningsgrad under svåra ljusförhållanden som exempelvis svagt ljus. Detta tillsammans ger en hög verkningsgrad och därmed ett bra produktions/prisförhållande

Se datablad och läs mer om Innotech Solar här

<< Tilbaka till nyhetslistan