Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Fronius ny leverantör till Co2Pro

30 Maj 2012, Nyheter

Co2Pro kan nu även leverera växelriktare från Österrikiska Fronius. Fronius utmärker sig genom hög kvalitet till rimliga priser och det finns möjlighet att teckna en tilläggsförsäkring på upp till 20 år för deras produkter, dessa kan nu tecknas till halva priset.

Fronius är ett Österrikiskt familjeägt företag, som grundades 1945 och har sedan 1992 arbetat med elektronik för solenergi.

På Co2Pro har vi valt Fronius som leverantör av växelriktare på grund av deras fokus på hög kvalitet, både vad det gäller deras produkter, men inte minst, när det gäller teknisk support och kundkontakt. Under årens lopp har Fronius vunnit flera priser både för sina särskilt innovativa växelriktare och för deras service.

Anpassad för den Danska marknaden
Hittills har vi på Co2Pro valt att ta in enbart en modell från Fronius i vårt sortiment. Modellen är Fronius IG Plus 60 V-2, som är särskilt framtagen för den danska marknaden och uppfyller därför de Danska krav och villkor som finns. Omriktaren har en maximal effekt på 6 kW och därmed uppfyller villkor för att en anläggning skall kunna anslutas för Nettomätning.

2 goda skäl att välja Fronius
På två områden skiljer sig Fronius från våra övriga leverantörer av växelriktare.
Det första är att priset, trots den höga kvaliteten, är mycket gynnsamt.
Det andra är att när du, som kund, köper en växelriktare från Fronius har möjlighet att köpa till en tilläggsförsäkring, vilket utökar standardgaranti tiden på 60 månader till 10, 15 eller 20 år.

Specialerbjudande under 2012
Fronius firar i år att man arbetat 20 år med solcellsteknik och har därför ett jubileumserbjudande där du under hela 2012, får chans att teckna deras 20-åriga tilläggsförsäkring till halva priset när du köper växelriktare från Fronius.
I praktiken innebär det att du kan få en växelriktare och försäkring till ungefär samma pris som du betala för enbart växelriktare från någon av de andra kvalitets-leverantörerna. Det innebär också att med 20 års försäkring på din växelriktare, 10 år på dina solpaneler och 12 år ditt montagesystem inte behöver oroa dig för din solanläggning på många år.

Hitta datablad och garantiupplysningar här

<< Tilbaka till nyhetslistan