Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

DLX och CLX är en stark duo från Danfoss

15 Oktober 2012, Nyheter

Danfoss sender i denne uge en stærk duo ud på solcellemarkedet. Det drejer sig om den nye inverter serie DLX og den nye serie af overvågningsprodukter CLX.

DLX – Prestanda och flexibilitet i en användarvänlig design

 

En växelriktare är hjärtat i varje solcellsanläggning, men inte alltid den finaste. Med den nya DLX serien från Danfoss kombineras elegant design med hög verkningsgrad, 97,3%, ett robust hölje och en tyst drift, vilket möjliggör montering både utomhus men i synnerhet inomhus.

Förutom snygg design och tyst drift utmärker den nya serien av växelriktare sig med en enkel, informativ och användarvänlig färgskärm som ger enkel och snabb tillgång till grafer och diagram.

Läs mer:

Broschyr
Datablad

 

CLX – Fjärrövervakning av din solcellsanläggning när och var du vill

När växelriktaren är hjärtat i ditt solcellssystem är övervakningssystemet ”grädden på moset” (det där lilla extra). Du kan naturligtvis använda din anläggning utan detta system, men det kan vara kul att kunna följa produktionen utan att ständigt behöva passera förbi växelriktaren. Samtidigt upptäcker du snabbt om allt inte fungerar optimalt och om det skulle finnas fel i systemet.

Med den nya CLX-serien från Danfoss kan du få liveuppdateringar om hur mycket din anläggning producerar när du vill och var du vill. Du kan följa produktionen, antingen via CLX-portalen på din dator eller med Danfoss SolarApp via din smartphone eller läsplatta. Du kan visa moster Anna och morbror Bengt hur mycket din solanläggning minskar din elförbrukning eller jämföra om det är din eller din grannes anläggning som producerar mest el.

Läs mer:

Broschyr
Datablad

<< Tilbaka till nyhetslistan