Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Co2Pro vinner LG ”Oscar”

19 Februari 2013, Nyheter

Co2Pro har precis återvänt från Tyskland med en gyllene statyett och med en titel som ”Best Sales Partner Europe 2012”

LG "Oscar"När vi på Co2Pro åkte för att delta i LG Solar’s arrangemang för sammarbetspartners var det med förväntningen att återvända hem med ny kunskap om kommande produkter.Det gjorde vi också, och som bonus hade vi med oss en liten Oscarsliknande kille hem. Co2Pro fick nämligen utmärkelsen ”LG Solar Sales Award 2012” som bästa säljande samarbetspartner i Europa, Tyskland frånräknad.

Tyskland är LG’s europeiska huvudmarknad som står för cirka en tredjedel av världens sammanlagda solcellskapacitet vilket gör att landet hamnar i en egen kategori hos LG.Den totala installerade solcellskapaciteten i världen uppgår till omkring 101 GW, Tyskland har själva installerat 32,4 GW. Som en jämförelse ligger Danmark runt 400 MW och Sverige börjar närma sig 20 MW.

”Vi är lite överraskade men också mycket stolta över att vi blivit tilldelade denna utmärkelse, eftersom vi först började sälja LG solceller halvvägs in i 2012. Vi känner att, både vi och våra återförsäljare i hela Danmark gjort ett mycket bra arbete med att berätta för kunderna vilken bra produkt LG är och då är det roligt att det värdesätts,” förklarar tekniske chefen och delägare i Co2Pro Michael Grey Schuster.

Henrik Kayerød JochumsenUtökat sortiment från LG

Co2Pro har hela tiden sålt både solceller och LED-belysning och efter succén med solceller från LG har vi beslutat att utvidga sortimentet från LG till att också omfatta LED-belysning.

”Vår filosofi är att välja ut produkter där vi kan garantera kvalitén, så att vi vet att våra kunder får produkter som håller vad de lovar. LG har bevisat att de kan leverera kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

LG har flera spännande produkter inom LED-belysning och de är i full gång med att utveckla ännu fler, för att kunna leverera ett komplett sortiment, så vi tror att LED-belysningen skulle vara ett naturligt komplement till det sortiment av LED-belysning vi redan har,” berättar försäljningschefen och delägare i Co2Pro Henrik Kayerød Jochumsen.

Kort om Co2Pro: Co2Pro är en Dansk importör och distributör av solceller och LED-belysning med ett landstäckandeåterförsäljarnät. Verksamheten startade i Silkeborg i början av 2011 av Henrik Kayerød Jochumsen och Michael Grey Schuster. Året efter flyttades verksamheten till Ikast för att få egen lagerkapacitet och plats till att utöka staben av medarbetare. Co2Pro är stolta över att kunna leverera kvalitétsprodukter från noga utvalda tillverkare som kan garantera våra kunder goda erfarenheter av de produkter som de köper genom oss.

<< Tilbaka till nyhetslistan