Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Co2Pro arbetar med Socialt Ansvar

23 Februari 2016, Nyheter

Genom att erbjuda produkter inom förnyelsebar energi och produkter som minskar vårt energibehov, bidrar Co2Pro till att bygga ett hållbart samhälle och en hållbar framtid åt oss och kommande generationer.

Co2Pro arbetar även med att barn och ungdomar skall kunna växa upp i en trygg och säker miljö. Genom att stödja utvalda organisationer och deras aktiva arbete med barn och ungdomar hoppas vi att fler får en chans till en tryggare uppväxt och en hållbar framtid.

Framtiden börjar i Klassrummet. Aktiv skola är en ideell organisation där man samlat flera väletablerade organisationer som tillsammans arbetar för skapa en bättre skola i Sverige. Man har valt att fokusera på fyra områden: miljö, mobbning, hälsa och droger. Man har sakkunniga inom varje område och man tar fram och erbjuder konstadsfritt utbildningsmaterial till Sveriges alla skolor.

FTS Företag Tillsammans mot Sexövergrepp på Barn - Säkra Varje Unge förser skolor med helt gratis seminarier, föreläsningar och utbildningsmaterial, för att öka informationen hos de som arbetar med barn eller kommer i kontakt med barn och självklart för de barn och ungdomar som någonsin blivit sexuellt utnyttjad, eller känner sig kränkt på något vis.

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige. 2015 deltog Co2Pro i Julprogrammet.

<< Tilbaka till nyhetslistan