Användbara länkarKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nyheter

<< Tilbaka till nyhetslistan

Co2Pro är nu medlem i Svensk Solenergi

06 Juni 2013, Pressmeddelanden

SSE logoVi i Co2Pro har valt att gå med i branchorganisationen Svensk Solenergi (SSE). Vi gör det, för att vi anser det viktigt att hela marknaden arbetar och utvecklas mot gemensamma mål och genom SSE kan vi vara med och påverka arbetet med att utveckla den svenska solenergimarknaden.

SSE arbete i Sverige och de krav som man ställer på sina medlemmar överensstämmer med Co2Pro’s vision om att leverera kvalitetsprodukter, som håller vad de lovar under hela anläggningens livstid, och samtidigt till konkurrenskraftiga priser.

Som medlem i föreningen, hoppas vi, att vi kan vara med och på alvar påverka till en ökad användning av solenergi för produktion av el i Sverige.

Bli återförsäljare av solceller

Vi söker efter fler återförsäljare runt om i Sverige, som vill vara med och säkerställa att de solcellsanläggningar som sätts upp är kvalitetsprodukter som levererar optimal el-produktion.
Är ni intresserad så kontakta oss på Tel. 0304-66 04 10 eller info@co2pro.se

Kort om Svensk Solenergi

Svensk Solenergi (SSE) är en branschförening för solenergi, vilket innefattar både solvärme och solel. Föreningens medlemmar kommer från olika områden inom solenergin så som installatörer, grossister som Co2Pro och forskningsinstitut, som arbetar med forskning inom solenergiområdet. SSE arbetar för att ge information om solenergi, för att säkerställa kvalitet och att ge råd vid lagstiftning inom solenergi.

Kort om Co2Pro: Co2Pro är en Skandinavisk importör och distributör av solceller och LED-belysning. Co2Pro är stolta över att kunna leverera kvalitetsprodukter och väljer noggrant leverantörer, som kan säkerställa våra kunders goda upplevelser med de produkter, de köper genom oss.

För mer information kontakta försäljningschef i Co2Pro Sverige Urban Johansson på tel. 0304-66 04 10 eller via mail på

<< Tilbaka till nyhetslistan