NyheterAnvändbara länkarSajtkartaKontakta oss Grossist inom energibesparing

Nimbus Group

Nimbus Group erbjuder en innovativ design och hög ljuseffekt i kombination med Tysk kvalitet och noggrannhet.

Tyska Nimbus Group har sitt säte i Stuttgart och är en av världens bästa tillverkare av LED-lampor. De har ett brett och spännande utbud av produkter som gör företaget marknadsledande på inomhusbelysning.

Nimbus Groups produkter erbjuder idag det högsta ljusutbytet i förhållande till antal watt. De har dessutom en lång livslängd med upp till 50 000 ljustimmar.

Företaget kan leverera enkla enskilda produkter, produktserier och helhetslösningar som utnyttjar LED-tekniken optimalt.

Nimbus Group kan erbjuda rätt belysning till i stort sett alla tillfällen. Från behaglig stämningsbelysning, som i vanliga fall är ett område där LED-belysning ofta misslyckas, över normal belysning till högeffektiv arbetsbelysning.

Arbeta med former, ytor och material utan att kompromissa med kvalitén är filosofin inom Nimbus Group, när de utformar nya produkter. Företaget har ett brett och intressant sortiment av produkter.

Utöver att man är ett företag som tillverkar produkter som är bättre för miljön, med tanke på att LED-belysning förbrukar mindre energi, så fokuserar Nimbus Group att i den egna verksamheten spara på energi.

Företaget har samlat alla sina avdelningar i Stuttgart och över 90 procent av deras underleverantörer ligger inom en omkrets av 200 km. Företaget arbetar med att alla egna transportfordon skall drivas med el. Strömmen till dessa tas från fabrikens egen solcellsanläggning.

Företaget tar också socialt ansvar inom olika områden. Nimbus Group stödjer på lokal nivå olika barn-, ungdoms- och utbildningsprojekt.

Läs mer på www.nimbus-group.com