NyheterAnvändbara länkarSajtkartaKontakta oss Grossist inom energibesparing

Lumenpulse

Lumenpulse är en erkänd Nordamerikansk tillverkare av LED-lampor. Företaget grundades 2006 i Montreal och har ett Europeiskt huvudkontor i London.

Lumenpulse är kända för sin höga kvalitet och för att deras produkter har extremt lång livslängd med upp till 120 000 ljustimmar. Lumenpulse garanterar därför ett mycket långsiktigt ljusutbyte. Man erbjuder dessutom fem års garanti på sina produkter.

Många LED-tillverkare har sin bakgrund inom tillverkning av hemelektronik eller inom traditionell belysnings produktion. Lumenpuls däremot har sin bakgrund inom industriell design och elektroniskt know-how. Detta har inneburit att man har kunnat ta sig in på marknaden som en innovativ tillverkare och samtidigt briljera med hög kvalitet.

Lumenpulse är specialiserade på alla typer av projektorer för fasadbelysning och specialprojekt - exempelvis för offshoreindustrin.

Företaget levererar en mängd av olika lösningar med många möjligheter lösningar inom optik, färg och tillbehör. Så med Lumenpulse kan man hitta rätt lösning både för det egna vardagsrummet och för den stora arenan.

Lumenpulse har fått en rad utmärkelser och priser för sina produkter, däribland det internationellt erkända designpriset ”Red Dot Award”.

Lumenpulse har bland annat levererat belysningen till Soldiers Field i Chicago, General Motors huvudkontor i Detroit och Åre SKI Resort i Sverige.

Läs mer om Lumenpulse på www.lumenpulse.com

Se bilderna från Åre Ski Resort och andra Lumenpulse projekt genom att klicka här