NyheterAnvändbara länkarSajtkartaKontakta oss Grossist inom energibesparing

LG Lighting

LG LightingDet Sydkoreanska företaget LG grundades 1958 och är idag en av världens absolut största tillverkare av hemelektronik. Företaget tillverkar en mängd olika produkter, från mobiltelefoner, TV-apparater och datorer till tvättmaskiner och kylskåp till solceller, luftkonditionering och LED-belysning.

I det moderna samhället har vi vant oss vid en viss nivå av komfort som vi helst inte vill vara utan. Denna komfort sker ofta på bekostnad av miljön. LG’s mål är att skapa en möjlighet för konsumenten att bevara komforten utan att skada miljön eller åtminstone genom en minskad belastning. LED-belysning är en viktig del i den målsättningen. Genom att erbjuda konsumenterna ett brett sortiment, som gör det möjligt att byta ut traditionella ljuskällor med LED-belysning, är det möjligt att spara på energin vilket både är till fördel för miljön men också för den egna plånboken.

LG säljer LED-belysning under varunamnet LG Lighting och sortimentet täcker både behovet i hemmet, på kontoret, i produktionsverksamheten och på offentliga platser. LED-lampor från LG har en livslängd på minst 20 000 timmar och kommer med en fabriksgaranti på 2 till 3 år.

LG är känd för sitt fokus på innovation, kvalitet och sin strikta kvalitetskontroll. Detta gäller så också vid tillverkning av LED-belysning. Produkterna blir, utöver den interna kontrollen, testade och godkända av Tyska TÜV och Amerikanska UL. LG är världens största tillverkare av LED-chips med en produktionskapacitet på över 200 millioner enheter om året. Denna stora produktionsvolym gör att produktionsomkostnaderna kan hållas nere utan att det går ut över kvalitén.

Tack vara företagets många olika produktområden levererar LG också integrerade lösningar, där belysning kan styras tillsammans med exempelvis luftkonditionering, värme och elektricitet. Detta gör det enklare att övervaka och optimera energiförbrukningen.

Se produktkatalog på LED-belysning från LG

Läs mer om LG på www.lg.com

Co2Pro säljer också solceller från LG

 

NYHET: LG Smart Connect

LG introducerar ett nyutvecklat system för ljusstyrning ochoptimerad energibesparing: LG Smart Connect.

 

Med Smart Connect får du en enkel, snabb och överskådlig lösning.
Systemet är lätt att förstå och enkelt att koppla in.

 

               

 

 

 

 

 

LG framhåller:

• Låga installationskostnader
• Optimering av energibesparing
• Enkel programmering av ljusstyrning med en enkel app

 

Se här, hur det fungerar och hur enkelt det är:

 

Solaris High-bay LED från LG

En av de mest spännande LED nyheterna från LG är Solaris lampan.
Solaris är en lättvikts LED high-bay lampa, som ger otroligt många fördelar.

• Besparing upp till 55%
• Enkel installation
• Snabb uppvärmning
• 0-10V bämpning med möjlighet till ytterligare dämpning med fx närvarosensor, ZigBee eller Dali

Lampan är även testad i en speciell boll test med höga krav i Tyskland.

LED- Lysrör

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ersätt kvicksilverlampan